En svettig flytt och städning

städning flytta

Min kära mor har flyttat. Eller rättare sagt, jag och mina bröder har flyttat åt henne. Det var ca 30 grader varmt och hon har ett gäng gamla ekmöbler som vi arma stackare blev tvungna att konka ner för 3 trappor och sedan upp för två. Puh! Tur att man är hyfsat fit!

Vi funderade först på att anlita flytthjälp, men vi kom fram till att det var alldeles för dyrt, vi tyckte att vi lika gärna kunde göra det själva och få lite motion på köpet. Men när vi väl var uppe i det så kändes ett samtal till en flyttfirma inte långt bort, haha!

Bilen hyrde via OKQ8 och det var hyfsat struligt måste jag säga. När vi skulle hämta upp den var den inte riktigt färdigstädad, och när vi skulle lämna in den på macken igen var det en lång kö och vi fick vänta i typ en halvtimma.

Men man ska inte klaga, nu är ju allt flyttat, och städningen struntade vi och anlitade en flyttstädnings firma i Malmö. Det var inga konstigheter, och faktiskt rätt billigt. Sedan slapp man ju rensa golvbrunnar och dylikt K Mycket gör jag för min älskade mor, men för att citera Meatloaf; ”..but i won’t do that” 😉

Leave a Reply